Reisbureau voor reizen naar binnen: wat is Wezensweten

Contact maken met je wezensweten, reizen naar binnen, is je verbinden met je eigen diepe weten, voorbij de ruis van verwachtingen, eisen en cultuurgebonden normen en waarden. Wanneer je je daarmee verbindt heb je ongecensureerd toegang tot jouw eigen persoonlijke archief, de verzameling van al wat je hebt geleerd en ervaren. Meer nog,  jouw wezensweten staat in verbinding met het universele Veld van bewustzijn. Via jouw eigen bron kun je daarmee contact maken. Dit brengt altijd een nieuw perspectief, want je raakt een ander niveau van Weten aan. Daar komen nieuwe inzichten en mogelijkheden uit voort.

Wezensweten en verschillende vormen van Zelf

Wezensweten betekent ook dat je bewust wordt van verschillende aspecten van Zelf.

Er is een Zelf dat zich heeft gevormd als bescherming, als reactie op dingen die pijn deden, met als doel die pijn te verminderen en te voorkomen. De vorming van dit aspect van Zelf, je beschermende Zelf,  gebeurt meestal onbewust.

Je bezielde Zelf is het andere aspect van Zelf. Wakker worden voor deze kant van de medaille is meer dan herformuleren van overtuigingen over jezelf en je bestaan. Het is ontwaken voor het feit dat wij spirituele wezens zijn in een lichaam, in een fysieke wereld. 

 

WetenvanjeWezen - Reisbureau voor reizen naar binnen

Wezensweten is lichaamsgericht

Omdat we spirituele wezens zijn in een fysiek lichaam, is je lichaam uitermate belangrijk. Geen wonder dat dit reisbureau voor reizen naar binnen lichaamsgericht werkt! Je lichaam moet ontgonnen worden, spieren geoefend en verbindingen aangelegd. Een lichaamservaring is nodig, om verbindingen tot stand te brengen die het mogelijk maken je bewustzijn te laten groeien.

Lichaamsgericht reizen,  je zintuigen openen voor nieuwe ervaringen,  betekent dat je op een speelse manier gaat ontdekken en vormgeeft aan jouw groeiend bewustzijn.

Kernwoorden

Met vertrouwen en nuchterheid, zuiverheid vanuit het hart, met liefde, met schone taal en glasheldere waarneming je verbinden met wat is.

Wat je merkt van reizen naar binnen

Dat het leuk is je te verbinden met je eigen diepe weten en dat je vanuit die bron alles in beweging brengt. Wanneer je dit eenmaal ervaren hebt zit het avontuur in de kleinste dingen. Op zijn minst geeft het je een ander perspectief en dat geeft bewegingsruimte. En ja, bewegen is leven!